Boli moderne

Odata cu trecerea timpului, virusii au suferit schimbari majore ajungandu-se altfel la aparitia la om a doua boli cu care nu ne-am mai confruntat pana acum: “Cocalargita cronica” si “Pitipongeala acuta”.

Din nefericire aceste boli s-au raspandit foarte repede, in special in randul tinerilor, pana in prezent nedescoperindu-se leacuri impotriva acestora. Intr-un interviu acordat de catre  Prof. Dr. Ovidiu Anticocalareala , acesta s-a declarat depasit de situatie si considera ca nu se va descoperi prea curand un remediu:

“Puterea acestor boli ma copleseste! Le-am administrat tratamente pe baza de cultura, educatie, nu functioneaza nimic! Situatia este foarte grava, ne asteptam la ce este mai rau” a declarat Prof. Dr. Ovidiu Anticocalareala pentru Bau Bau TV.

Intrebat cum se manifesta aceste boli, care ar fi simptomele care ar trebui sa ne ingrijoreze si ce trebuie facut pentru ca virusii acestia sa nu puna stapanire pe noi, doctorul Anticocalareala ne-a furnizat urmatoarele informatii:

Simptome:

  • Dorinta de a asculta o manea la volum maxim;
  • Nevoia de a toca semintele pe banca in fata blocului;
  • Pofta necontrolata de a cumpara toale pe care sa fie inscriptionate brandurile cat mai mare;
  • Cheful de a incinge un gratar cu mititei si ceafa de porc in fata/ spatele blocului pe spatiul verde;
  • Si alte activitati care ar putea periclita siguranta acustica si vizuala a altor persoane din jur.

Tratament: La aparitia unor astfel de simptome se recomanda deschiderea de urgenta a unei carti si citirea acesteia. Recomandari:  Calinescu, Preda, Caragiale, Coelho, Shakespeare, etc. Acestea se gasesc in librarii si biblioteci si se elibereaza fara reteta de la medicul de familie.

Atentie! Aceste persoane se afla in libertate, nu li se administreaza nici un tratament si se gasesc in special in zona cluburilor. Feriti-va pe cat posibil si aplicati-va tratamentul (chiar daca nu aveti simptomele ce prevestesc infectia) pentru ca nu va dauneaza in nici un fel.

5 thoughts on “Boli moderne

  1. Ptiuuuu am uitat de astia! Asa-i, ai dreptate. Ai vazut cat de naspa se manifesta bolile astea? 😦

Părerea ta contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s