Placerea mea vinovata

Nu doar ca imi plac motocicletele ci sunt de-a dreptul innebunita dupa ele! Cum Romaero Baneasa a gazduit in perioada 12 – 14 aprilie 2013 SMAEB 2013(Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti), hop si eu acolo!

Am ales cea mai buna zi sa mergem la expo pentru ca vremea a fost “exagerat” de frumoasa azi. Vaiiiii, de cum am intrat imi faceau ochii “ca la pacanele”, motociclete cat vedeai cu ochii, care mai de care mai aratoasa!

Din nefericire la noi in tara soferii sunt inconstienti si nu au pic de respect in trafic fata de cei pe doua roti (fie ca vorbim despre motociclete sau biciclete). Drept pentru care in data de 27.04.2013 va avea loc un eveniment de constientizare rutiera intitulat “IUBIM 2 ROTI”.  Evenimentul consta intr-o parada moto, mopede si biciclete si va avea ca punct de plecare Piata Presei Libere(Romexpo) urmand traseul: Piata Montreal – Soseaua Kiseleff – Arcul de Triumf – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Bulevardul Natiunile Unite – Bulevardul Libertatii – Piata Constitutiei, unde cateva trupe de muzica rock vor sustine un concert. Mai multe detalii despre desfasurarea paradei gasiti pe: free-riders.ro

Acum va rog sa-mi spuneti pe care din bijuteriile de mai jos imi “sade” mai bine? 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 😀

Visul meu: Kawasaki Ninja
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA BMW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se pare ca nu am uitat sa merg pe bicileta… Nu ma mai descurc la fel de bine ca in copilarie insa “prind repede” :))OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nu aveam cum sa plec de acolo fara sa ma maimutaresc pe acolo :p Nu-mi sta in caracter….

2 thoughts on “Placerea mea vinovata

Părerea ta contează!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s